Acro Bouw B.V.

Acro Bouw B.V. is opgericht op 13 december 2004 , in navolging van het faillissement van Bouwbedrijf Noord trokken Gosse Romkes en Stefan Bakker de stoute schoenen aan en richten zij gezamenlijk Acro Bouw B.V. op, destijds werd er gestart met 7 medewerkers hedendaags telt het bedrijf 35 medewerkers en is het uitgegroeid tot een gerenommeerd bouwbedrijf in Leeuwarden en omstreken.

Per 1 januari 2023 is Stefan Bakker uit dienst getreden, Mark Hendriks nam het stokje over en zet samen met Gosse Romkes het bedrijf voort.

Wij zijn gespecialiseerd in verbouw, renovatie/onderhoud en restauratie, daarnaast beschikken wij over een eigen machinale werkplaats waar de meest uiteenlopende projecten worden gerealiseerd.

‘’wij bouwen aan uw wensen’’ een slogan die kenmerkend is voor Acro Bouw B.V., dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreid netwerk zijn wij in staat om projecten groot of klein te realiseren.

Bij ons staat de opdrachtgever centraal, samen met onze vakbekwame medewerkers streven wij er naar om uw (bouw)wensen werkelijkheid te laten worden.

Waarom Acro Bouw B.V.

  • Erkend Bouwbedrijf
  • Allround Vakmensen
  • Erkend Leerbedrijf
  • Eigen Timmerwerkplaats
  • Eigen ontwerp- en adviesbureau

Expertise

Verbouw
Renovatie
Restauratie
Onderhoud